Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ο καιρός των εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 (ανανέωση πρωί Κυριακής)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ασταθής θα είναι ο καιρός της Κυριακής 02/06, ημέρα του 2ου γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών. Νεφώσεις κατά περιόδους θα υπάρχουν στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ βροχές και όμβροι ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και πιθανώς το Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται σε κάποιες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις. Μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων υπάρχει στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία και δευτερευόντως την περιοχή των Σποράδων. Στο χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την κατανομή του ολικού υετού (βροχή/χαλάζι) έως και το βράδυ της Κυριακής 02/06, καθώς και τις περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση ισχυρών φαινομένων και χαλαζοπτώσεων.

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ και μόνο στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο, τον Σαρωνικό και τον Κορινθιακό κόλπο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 29, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα κατά τόπους θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Λόγω των πιθανά ισχυρών φαινομένων σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τη νέα μας υπηρεσία roads για τον προγραμματισμό των οδικών σας ταξιδιών. Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε στον χάρτη που ακολουθεί, τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο το απόγευμα της Κυριακής 02/06.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,789ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα