Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Έκτακτος δεξαμενισμός για το NAXOS JET

Στην δεξαμενή ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙΙ, του Ο.Λ.Π., ανέβηκε πριν λίγο, το NAXOS JET, προκειμένου να εκτελέσει έκτακτο δεξαμενισμό μετά την αβαρία που έπαθε χθες Τρίτη στο λιμάνι της Ίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που δημοσιεύτηκε χθες :

“Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ίου, για μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΝΑΞΟΣ ΤΖΕΤ” Ν.Π. 12002, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, από λιμένα Πειραιά για Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Θήρα –  Ίο, με 51 επιβάτες και 29 μέλη πληρώματος,
Στο σημείο μετέβησαν τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Ρ/Κ πλοίο, ένα (01) Α/Κ πλοίο, δύο (02) Ε/Γ-λάντζες και τέσσερα (04) παραπλέοντα προς τυχόν παροχή συνδρομής.
Το “ΝΑΞΟΣ ΤΖΕΤ” πλέοντας αυτοδύναμα, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ίου, συνοδευόμενο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.”

Photo: Σπυρος Τζανακος
Photo: Σπυρος Τζανακος

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,789ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα