Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

SMALL CYCLADES LINES: Ενημέρωση σχετικά με την μετακίνηση και τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνονται, κατά την περίοδο της πανδημίας, στο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ.

Ενημερώνουμε το επιβατηγό κοινό ότι λαμβάνουμε όλα τα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Πραγματοποιούνται περιοδικές απολυμάνσεις από εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο. Το πλήρωμα του Ε/Γ Ο/Γ Εξπρές Σκοπελίτης έχει ενημερωθεί πλήρως και έχει εφοδιαστεί με τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό. Επιπλέον, οι καθαρισμοί του πλοίου Εξπρές Σκοπελίτης από το πλήρωμα γίνονται συχνότεροι και εντατικότεροι.

Η μετακίνηση των επιβατών έως τις 27 Απριλίου επιτρέπεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) τη μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων μόνο προς το νησί κατοικίας τους,

β) των κατοίκων των μικρών νησιών προς τα μεγαλύτερα εντός του ίδιου Δήμου μόνο για λόγους υγείας, προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης ή για συναλλαγή στην τράπεζα στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

Εξαιρούνται μόνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό (αυστηρά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους), το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών του κράτους.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,788ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα