Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Το πρόγραμμα της ΠΕΝΕΝ για την Εργατική Πρωτομαγιά- Απεργιακό κλιμάκιο περιφρούρησης στο λιμάνι του Πειραιά

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ στα πλαίσια της απόφασής της για την προετοιμασία και οργάνωση της 24ωρης Παμπειραϊκής απεργίας την εργατική Πρωτομαγιά 2020 συνεχίζει καθημερινά στα καράβια την ενημέρωση  των μελών μας και όλων των Ναυτεργατών ώστε να κάνουν δική τους υπόθεση την περιφρούρηση, την επιτυχία της απεργίας, τα αιτήματα και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Στο πλαίσιο αυτό στο λιμάνι του Πειραιά θα υπάρχει την 1η Μάη στις 5.30 π.μ οργανωμένο κλιμάκιο περιφρούρησης της Ένωσής μας. Καλούμε τα μέλη μας μέσα και έξω από τα καράβια στα πλαίσια της ειδικής προετοιμασίας που έχουμε δρομολογήσει να επικοινωνήσουν για τον σκοπό αυτό με την Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ.

Σημειώνουμε ότι τόσο στην περιφρούρηση όσο και στις συσκέψεις στα πλοία και στην συγκέντρωση – διαδήλωση θα τηρήσουμε με αυστηρότητα όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγείας.

Αντιπροσωπεία της ΠΕΝΕΝ την Πρωτομαγιά στις 9 το πρωί θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων εργατών στο Πασαλιμάνι.

Στην συνέχεια στις 10.30 δίνουμε όλοι αγωνιστικά το παρόν μας στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που συνδιοργανώνει η ΠΕΝΕΝ με άλλα εργατικά Σωματεία στα Χαυτεία στην Αθήνα στις 10.30 π.μ και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην Βουλή.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Στην συνέχεια σας επισυνάπτουμε την σχετική ανακοίνωση για την 24ωρη Παμπειραϊκή απεργία την 1η Μάη 2020.

gnfbvd

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,790ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα