Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Βροχές στα βορειοδυτικά την Τρίτη-Αναλυτική πρόγνωση

Αραιές νεφώσεις αναμένουμε την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στην Ανατολική Θεσσαλία την Ανατολική στερεά τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους πιο αυξημένες.  Από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα νησιά του Βορείου Ιονίου καθώς και στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας τοπικά τα 4 με 5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από Βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις φτάνοντας τα 6 και τοπικά στα νότια τμήματα του Πελάγους και τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Για το νομό Αττικής αναμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νόμου.  Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας στο Σαρωνικό τα 5 και στο νότιο Ευβοϊκό τοπικά και τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Για το νομό Θεσσαλονίκης αναμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο ώρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις  φτάνοντας  στον Θερμαϊκό τα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία  θα φτάσει μεσημέρι στο κέντρο της πόλης τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τετάρτη  αναμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα της χώρας  ενώ στις υπόλοιπες περιοχές  οι καιρικές συνθήκες στη διατηρηθούν σχετικά καλές.  Οι ανεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή νέα άνοδο  στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα