Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Αρκετή ψύχρα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες – Ο καιρός την Παρασκευή 09/10/2020

Με αρκετά καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να ξεκινήσει, να κυλήσει και να τελειώσει η ημέρα της Παρασκευής στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Εξαίρεση θα αποτελέσουν η Θράκη, τα πολύ ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και η ανατολική Κρήτη, καθώς το πρώτο κυρίως μισό της ημέρας θα κυριαρχήσει η συννεφιά και θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές, με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Β-ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στα βόρεια ανοιχτά έως 5 Μποφόρ. Στο Αιγαίο οι βοριάδες δεν θα ξεπερνούν σε γενικές γραμμές τα 5 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά από 9 έως 24 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 11 έως 25 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 17 έως 25 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες και ηλιοφάνεια στην συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα