Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Καλός ο καιρός σχεδόν σε όλη την χώρα – Ο καιρός το Σάββατο 31/10/2020

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου, καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Νωρίς το πρωί ωστόσο λίγη περισσότερη συννεφιά, φαίνεται ότι θα έχουμε στην Κρήτη, οπότε δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει ασθενώς και πολύ τοπικά για λίγο. Παρόμοιες θα είναι οι συνθήκες και στην νοτιοδυτική Πελ/νησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ στην Θράκη και συγκεκριμένα στον βόρειο Έβρο, αργά την νύχτα δεν αποκλείεται και εδώ να ψιχαλίσει ή να βρέξει ασθενώς.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β κυρίως διευθύνσεις, όχι πάνω από 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μερική πτώση κυρίως στα βορειοανατολικά και κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 5 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 9 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 έως 21 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β-ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β-ΒΔ κυρίως διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Σάμο περιμένουμε και εδώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με μέτριες εντάσεις γύρω στα 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα