Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Ο καιρός την Πέμπτη 26/11/2020

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, καθώς θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Εξαίρεση θα αποτελέσει η ανατολική Στερεά Ελλάδα, οι Σποράδες, η ανατολική Πελ/νησος, οι Κυκλάδες και η Κρήτη όπου θα υπάρχει περισσότερη συννεφιά κυρίως στην βόρεια Κρήτη όπου το πρώτο μισό της ημέρας, είναι πιθανό να ψιχαλίσει ή να βρέξει ασθενώς και τοπικά. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις, αρκετά ισχυροί στα 5 με 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 1 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 3 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 11 έως 16 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε το πρώτο μισό της ημέρας νεφελώδη καιρό κυρίως στα βόρεια και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,790ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα