Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη 3/3

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε γενικές γραμμές κατά την διάρκεια της Τετάρτης στην χώρα μας, καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Τις πρωινές μόνον ώρες θα έχουμε κάποιες νεφώσεις στα νοτιότερα τμήματα, λίγο πιο πυκνές στην βόρεια Κρήτη όπου και θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται κάποιες τοπικές βροχές, γρήγορα όμως θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις, αρκετά ισχυροί με την ένταση στα κεντρικά και νότια να φτάνει τα 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 2 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 13 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια και ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα