Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Παγωνιά την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά περιμένουμε για την Παρασκευή 26/3

Με αρκετά καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να ξεκινήσει, να κυλήσει και να τελειώσει η ημέρα της Παρασκευής στην χώρα μας, καθώς τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Λίγο περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στο νότιο και το ανατολικό Αιγαίο ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα, χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ και στο Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις όπου στα Δωδεκάνησα θα είναι αρκετά ισχυροί και θα φτάνουν τα 5 με 7 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -11 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 12 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από -4 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -2 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 3 έως 12 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα την νύχτα και το πρωί, ισχυρός μάλιστα στα βόρεια. 

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
664ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα