Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη 3/6 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές σε μορφή μπόρας στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με την ένταση στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων να φτάσει τοπικά από το απόγευμα και τα 7 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η ένταση δεν θα ξεπεράσει τα 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στα δυτικά από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου, στα βόρεια από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου (στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς κελσίου), στα κεντρικά και ανατολικά από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου (τοπικά στα ανατολικά και 29 βαθμούς κελσίου), ενώ στα νησιά του Αιγαίου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς κελσίου.

Τέλος για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού της Αττικής καθώς και στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλονίκης. Οι άνεμοι θα αρχικά από βόρειες διευθύνσεις, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιανατολικούς με την ένταση να μην ξεπερνάει τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,788ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα