Η MEYER WERFT και η Disney Cruise Line θα συνεχίσουν τη μακρά και επιτυχημένη συνεργασία τους: το γερμανικό ναυπηγείο θα κατασκευάσει τέσσερα επιπλέον πλοία που θα ενταχθούν στο στόλο της Disney Cruise Line μεταξύ 2027 και 2031, δίνοντας στις οικογένειες περισσότερες ευκαιρίες να βιώσουν το φαγητό παγκόσμιας κλάσης, την εξαιρετική ψυχαγωγία και τη φιλοξενία που είναι γνωστή η Disney Cruise Line. Τα ονόματα, τα σχέδια και τα δρομολόγια των πλοίων βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Disney Cruise Line και κατασκευάζουμε τέσσερα επιπλέον εξαιρετικά πλοία τα επόμενα επτά χρόνια. Τώρα έχουμε οκτώ πλοία για την Disney Cruise Line στο βιβλίο παραγγελιών μας, γεγονός που αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας », λέει ο Bernard Meyer.

«Τα κρουαζιερόπλοια της Disney είναι οι πραγματικοί πρεσβευτές των εμπορικών σημάτων μας και αγαπημένα από τα fami-lies σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Thomas Mazloum, πρόεδρος, New Experiences Portfolio και Disney Signature Experiences. «Καθώς ξεκινάμε αυτή τη φιλόδοξη και άνευ προηγουμένου επέκταση για την Disney Cruise Line, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Meyer Werft για άλλη μια φορά».

Η MEYER WERFT και η Disney Cruise Line έχουν μια  μακροχρόνια σχέση, που ξεκίνησε με το Disney Dream και το Disney Fantasy, τα οποία παραδόθηκαν το 2010 και το 2012. Το 2022, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο Wish-Class Disney Wish παραδόθηκε στη Disney Cruise Line. Τα δύο αδελφά πλοία Disney Treasure και Disney Destiny βρίσκονται υπό κατασκευή στο Papenburg και θα παραδοθούν το 2024 και το 2025.

Με αυτή τη νέα παραγγελία, η MEYER WERFT έχει συνάψει σύμβαση με 10 κρουαζιερόπλοια, ένα ερευνητικό σκάφος και τέσσερις υπεράκτιες πλατφόρμες μετατροπής, οι οποίες θα παραδοθούν μέχρι το 2031.