Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, ο νέος Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Πλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Κοντοστέργιος.

Ο νέος λιμενάρχης συνοδευόμενος από τον μέχρι πρότινος Λιμενάρχη Βόλου Πλοίαρχο Λ.Σ. κ. Δημήτριο Ζαραζάνη και πλέον Υποδιοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, με έδρα τον Βόλο, συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτη Αναγνώστου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της διαχείρισης των νεκρών ψαριών και της άψογης συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και των υπηρεσιών, καθώς και θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό διοίκησης από πλευράς του νέου Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Τόσο ο κ. Αναγνώστου, όσο και ο κ. Κοντοστέργιος, επιβεβαίωσαν τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών, για θέματα που αφορούν στον λιμένα και στην πόλη κι άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.