Ρυμουλκούμενο από Ρ/Κ CHRISTOS XL αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι, για τα διαλυτήρια της Αλιαγα, το ATLANTIS, ολοκληρώνοντας άδοξα την παρουσία του στα ελληνικά νερά.

Το όμορφο τουριστικό πλοίο έφτασε στη χώρα μας, τον Απρίλιο του 2017, για λογαριασμό της CRETAN DAILY CRUISES, η οποία με σχετικό δελτίο τύπου τότε ανέφερε τα εξής:

“Η Κοινοπραξία Ν.Ε. CRETAN DAILY CRUISES (έδρα Χανιά) ανακoινώνει την αγορά του ενδέκατου Επιβατηγού Τουριστικού πλοίου προς ενίσχυση του στόλου της και ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού. Το νέο πλοίο ονομάζεται ATLANTIS, είναι μήκους 76μ., πλάτους 12μ., μεταφορικής ικανότητας 1.000 επιβατών και ταχύτητας 18 ναυτ. μιλίων.

Η CRETAN DAILY CRUISES, η μεγαλύτερη εταιρία Επιβατηγών –Τουριστικών Ημερόπλοιων της χώρας μας συνεχίζει  δυναμικά την,  επί 23 χρόνια πορεία της στο χώρο των ημερήσιων κρουαζιέρων.”

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, παραμένει δεμένο στην Κίσσαμο Χανίων, οπότε και ρυμουλκούμενο ξεκινάει στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, όπου ξεκινάνε οι εργασίες επισκευής του.

Δυστυχώς, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, οι εργασίες σταματάνε και το πλοίο τον Αύγουστο του 2020, μεθορμίζει στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, απ’όπου αναχώρησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι.