Στο Μαϊάμι της Φλόριντα, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 28/11, τα εγκαίνια του NORWEGIAN VIVA, του δεύτερου πλοίου που ναυπηγείται για λογαριασμό της NCL και ανήκει στη σειρά PRIMA CLASS. Νονός του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου ήταν ο LUIS FONSI, 5 φορές νικητής των βραβείων LATIN GRAMMY.

Μετά το ντεμπούτο του NORWEGIAN VIVA τον περασμένο Αύγουστο και την εναρκτήρια θερινή περίοδο των ευρωπαϊκών ταξιδιών του, περισσότεροι από 1.500 καλεσμένοι συμμετείχαν στην τελετή βάπτισης που πραγματοποιήθηκε στο τερματικό LEED® Gold Certified της Εταιρείας στο PortMiami. Η Prima Class έχει δεσμευτεί να ανοίξει νέους δρόμους στον σχεδιασμό και τις ανέσεις πλοίων, αντανακλώντας την ακλόνητη αφοσίωση της Norwegian Cruise Line να θέτει την εμπειρία του επισκέπτη και του πλοίου στην πρώτη γραμμή.

Με μήκος 965 πόδια και χωρητικότητα 3.099 επισκεπτών, το NORWEGIAN VIVA έχει μοναδικές και συναρπαστικές δραστηριότητες, Τον Απρίλιο του 2024, το κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο και στα Ελληνικά νησιά.

 

MIAMI, FLORIDA – NOVEMBER 28: Harry Sommer, President and CEO of Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., Luis Fonsi, global music sensation and godfather to the new Norwegian Viva and Norwegian Cruise Line President David J. Herrera in Miami to officially name and christen the second ship in the groundbreaking Prima Class on November 28, 2023 in Miami, Florida. (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for Norwegian Cruise Line)