Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας μας στη διεύθυνση www.chalkis-shipyards.gr.

Επανασχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας με γνώμονα τους πελάτες μας ώστε να βρίσκουν άμεσα και εύκολα όλες τις πληροφορίες για την εταιρία και τις υπηρεσίες μας, πλαισιωμένες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εγκαταστάσεις και τα έργα που ολοκληρώσαμε στα 40 χρόνια λειτουργίας μας στον τομέα των δεξαμενισμών και της ναυπηγοεπισκευαστικής.

Στη νέα εύχρηστη ιστοσελίδα μας σημειώνονται τα τηλέφωνα και διευθύνσεις email που είναι πάντα διαθέσιμα σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των Brokers μας για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο.

Η νέα μας ιστοσελίδα σηματοδοτεί τη  στροφή των Ναυπηγείων Χαλκίδας προς την εξωστρέφεια και ακολουθεί την υπόσχεση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου να αυξήσει την παρουσία των ναυπηγείων στα Μέσα Ενημέρωσης και, τα κοινωνικά δίκτυα.

Προς αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε ξεχωριστή σελίδα για να ενημερώνουμε τους πελάτες μας άμεσα για ότι συμβαίνει στο ναυπηγείο, αναρτώντας νέα για την εταιρία και ενδιαφέροντα άρθρα για τους τομείς των δεξαμενισμών και της ναυπηγοεπισκευαστικής.

Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τα νέα πρότζεκτ μας.