Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Dimitris Politis, επισκέφθηκε την Καβάλα όπου είχε συναντήσεις εργασίας με τη Διοίκηση του Kavala Port Authority S.A. και τον Δήμαρχο της πόλης.

Βασικό θέμα των συναντήσεων ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού της Καβάλας και τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για την πόλη και τις προοπτικές της Βόρειας Ελλάδας συνολικά.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα κυρωθεί από τη Βουλή η σύμβαση υπο-παραχώρησης για την αξιοποίηση του εμπορικού λιμένα «Φίλιππος Β», ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση του Master Plan και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για τον λιμένα «Απόστολος Παύλος» που παραμένει υπό τη διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ. Το Master Plan και η ΣΜΠΕ θα αποτελέσουν το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης του «Απόστολος Παύλος» προκειμένου να αναπτυχθούν συνολικά οι λιμενικές υποδομές στην Καβάλα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Growthfund (Υπερταμείο) – The National Fund of Greece, σε τοπικό μέσο ενημέρωσης εδώ: https://lnkd.in/dpXR4cfA