Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ πραγματοποίησε, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Ελευσίνας Πλοίαρχος Λ.Σ., κ. Βασίλειος Μπικάκης, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο νέος Λιμενάρχης Ελευσίνας έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολο Καμαρινάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε αναλυτικά για θέματα του λιμένα, παρουσία στελεχών του Οργανισμού.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και κάνει ακόμα πιο στενή και εποικοδομητική την συνεργασία μεταξύ Ο.Λ.Ε. ΑΕ και Λιμενικής Αρχής Ελευσίνας.

Οι κ.κ. Καμαρινάκης και Μπικάκης διατύπωσαν την βούληση τους για σύμπλευση και ανάληψη κοινών δράσεων, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των λιμενικών υποδομών, την ασφάλεια της απρόσκοπτης ναυσιπλοΐας και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην περιοχή, προς όφελος του λιμένα και της πόλης.

Εκ μέρους του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, ο κ. Καμαρινάκης απέδωσε τιμητικό θυρεό στον κ. Μπικάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.