Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα o πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ, συνοδεία συνεργατών του. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρέσβης και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το παρόν και το μέλλον του Λιμένα της Θεσσαλονίκης μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον κ. Λιάγκο για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου, τη στρατηγική επέκτασης της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα και την αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναβάθμιση του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού χάρτη τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με την έναρξη νέου, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών, εβδομαδιαίου δρομολογίου πλοίου εμπορευματοκιβωτίων που συνδέει άμεσα τη Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης και σημαντικά λιμάνια της Μεσογείου φέρνοντας την εφοδιαστική αλυσίδα της ευρύτερης περιοχής στη νέα εποχή.