Η ελληνική Saronic Ferries επέλεξε τη σουηδική Nowhere Networks ως προμηθευτή internet υψηλής ταχύτητας για τον στόλο της που αποτελείται από πέντε πλοία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Σαρωνικού της Ελλάδας.

Η Saronic Ferries μεταφέρει περίπου ένα εκατομμύριο επιβάτες ετησίως στην περιοχή του Σαρωνικού με καθημερινή κίνηση από τον Πειραιά προς τα νησιά Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και χερσόνησο των Μεθάνων. Η εταιρεία προσφέρει άνετα ταξίδια όλο το χρόνο, σε προορισμούς κοντά στην Αθήνα, με μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Για να κάνει τον Σαρωνικό ακόμα πιο ελκυστικό στους πελάτες της, η ακτοπλοϊκή εταιρεία επέλεξε την Nowhere Networks ως πάροχο της λύσης διαδικτυακής επικοινωνίας επί του πλοίου.

«Η Nowhere Networks ήταν μια εύκολη επιλογή για εμάς καθώς έκανε εξαιρετική δουλειά παρέχοντάς μας μια φανταστική δοκιμή μιας λύσης επικοινωνιών στη διαδρομή από τον Πειραιά προς την Αίγινα, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν πολύ πειστικά. Η σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο με 100 τοις εκατό κάλυψη στα δρομολόγια μας είναι ένα σημαντικό μέρος του συνολικού πακέτου υπηρεσιών που θέλουμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας. Όλα έχουν τεθεί σε λειτουργία και στα πέντε πλοία μας και είναι έτοιμα για χρήση», λέει ο Ιωσήφ Λεφάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνεργάτης της Saronic Ferries.

” Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας εμπιστεύτηκαν την παροχή δυνατότητας Διαδικτύου σε αυτήν την αξιόπιστη και δημοφιλή ναυτιλιακή εταιρεία με μακρά ιστορία ακτοπλοϊκής κίνησης σε αυτήν την περιοχή. Είναι φανταστικό να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα με την προσθήκη των Saronic Ferries», λέει η CGSänne, CCO, Nowhere Networks.