Η MSC Cruises αναθεώρησε τα δρομολόγια της Ανατολικής Μεσογείου για τα κρουαζιερόπλοια MSC Sinfonia και MSC Musica υπό το φως της γεωπολιτικής κατάστασης στο Ισραήλ.

Στα μελλοντικά οκτώ ταξίδια 11 νυχτών του MSC Sinfonia η Χάιφα θα αντικατασταθεί από την Κωνσταντινούπολη, που σημαίνει επίσης ότι η Ρόδος θα αντικατασταθεί από τον Πειραιά και η Σμύρνη θα αντικαταστήσει τη Λεμεσό.

Από τις 21 Οκτωβρίου 2023, το νέο δρομολόγιο του MSC Sinfonia θα είναι τα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, της Civitavecchia και της Μεσσήνης, ακολουθούμενα από τον Πειραιά, τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και το Ηράκλειο στην Κρήτη πριν το πλοίο επιστρέψει στη Γένοβα.

Στα μελλοντικά τρία  ταξίδια 7 διανυκτερεύσεων του MSC Musica από τον Πειραιά, θα αντικατασταθεί η Χάιφα από τη Ρόδο στις 18 και 25 Οκτωβρίου 2023 και από το Μαρμαρίς την 1η Νοεμβρίου 2023.

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: «Η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητά μας. Γι αυτό, έχουμε κινηθεί γρήγορα, μετά τις εξελίξεις στο Ισραήλ, για να αναθεωρήσουμε τα δρομολόγια των MSC Sinfonia και MSC Musica, ώστε να προσφέρουμε μια εξαιρετικά ελκυστική εναλλακτική για τους χειμερινούς μήνες».

Η MSC έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επικοινωνίας με όλους τους επιβάτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που επηρεάζονται από τις αλλαγές.

Η MSC Cruises θα ενημερώσει τον ιστότοπό της με τα νέα δρομολόγια, ώστε να υπάρχει η μέγιστη σαφήνεια για τους υπάρχοντες επιβάτες καθώς και σε όποιον θέλει να κάνει κράτηση για μελλοντικές διακοπές στις κρουαζιέρες της στην Ανατολική Μεσόγειο κατά τους χειμερινούς μήνες.