Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 30/10 η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Σκαφών Κλάσης J/24, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και του Ελληνικού Συνδέσμου Σκαφών Κλάσης J/24 στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, υπό την αιγίδα της ΕΙΟ.

Σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση θαλάσσιου αθλητισμού οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στάθηκαν για μία ακόμη φορά σημαντικός αρωγός, διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των αθλητών.

Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ κ. Λουκάς Σιγάλας, ο οποίος συμμετείχε στην τελετή απονομής, βράβευσε τους Νικητές των πρώτων θέσεων, αναφέροντας μεταξύ άλλων «είναι πολύ σημαντικό να μεταδοθεί στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης η αγάπη για τη θάλασσά και την  ιστιοπλοΐα, καθώς η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό άσκησης, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον και φυσικά διασκέδασης. Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ανέκαθεν επικροτούσαν τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελώντας ένθερμο υποστηρικτή τους».

 

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών