Για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά παροδικά αυξημένες στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από15έως 32βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 27βαθμούς), 17 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα,18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 15 έως τους 27 βαθμούς στην Ήπειρο), 21έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από20έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και σταδιακά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.