Για την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Τοπικές χαλαζοπτώσεις ενδέχεται να σημειωθούν στη Δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και νότια τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 24 βαθμούς), 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 31 βαθμούς), 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 14 έως 24 βαθμούς), 19 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά που υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικούς όμβρους περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.