Με αφορμή την τελευταία προσέγγιση, του ΕΓ/ΟΓ ΠΡΈΒΕΛΗΣ στο λιμάνι μας ,το οποίο από το 2007 εξυπηρέτησε την άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθιας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Επιχειρηματιών και Εμπόρων Ηρωϊκής νήσου Κάσου, παρέδωσε στο πλήρωμα του ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα του νησιού μας και μια επιστολή στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους, τους πλοιάρχους και τα πληρώματα τους που δεκαέξι σχεδόν χρόνια ,πολλές φορές με αντίξοες καιρικές συνθήκες , υπερέβαλαν εαυτόν ώστε να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες αλλά και τις επιχειρήσεις .

Αξιότιμε Πλοίαρχε ,
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών – Εμπόρων – Επιχειρηματιών Η. Ν. Κάσου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο πλήρωμα του πλοίου « ΠΡΕΒΕΛΗ » και ιδιαιτέρως σε εσάς προσωπικά , που για πολλά συνεχόμενα έτη υπηρετήσατε με συνέπεια την Άγονη γραμμή Κάσο-Καρπαθίας ! Θα θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη τις πολλαπλές ενέργειες σας όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες καταφέρατε να προσεγγίσετε το λιμάνι της Κάσου ώστε να εξυπηρετηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις καθώς και οι επισκέπτες και να μην βρεθεί σε απομόνωση το νησί μας. Ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης μας θα θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε με ένα μικρό καλάθι με τοπικά προιόντα του νησιού μας και να σας συγχαρούμε για το έργο σας καθώς επίσης να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στη συνέχεια σε άλλα δρομολόγια!

Η πρόεδρος
Maria Tsakiri

Το καλάθι μαζί με τη επιστολή της προέδρου μας ,παρέδωσε το μέλος του Συλλόγου μας Σταυρος Μανουσος Kassos Maritime & Tourist Agency και τα προϊόντα τους : η Kasios Koinsep ,το Τυροκομείο Κάσος και το αρτοποιείο Nikitas Ieromonaxos τους οποίους και ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας στις δράσεις μας !