Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, ενώνει τις δυνάμεις του και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.

Με αισθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους  δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ καλεί με επιστολή της τους συνεργάτες και  χρήστες του Λιμένα Ελευσίνας να ανταποκριθούν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να υποστηρίξουν την προσπάθεια αρωγής.

Κατόπιν της πρωτοβουλίας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ και σε συνεργασία  με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την μεταφορά του υλικού, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακοι, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής, στις αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Κεντρικό Γραφείο, Λυκαβηττού 1 Κολωνάκι ή Κεντρική Αποθήκη , Άστρους 111-113 Κολωνός, Δευτέρα – Παρασκευή 7:30 πμ-17:00 μμ).