Σήμερα ταξιδεύουμε μέχρι το μακρινό Βανκούβερ, του Καναδά, για να επιβιβαστούμε στο NORTHERN SEA WOLF, το πλοίο της BC FERRIES, που ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και ταξίδεψε στα ελληνικά νερά σαν ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ και AQUA SPIRIT.

Έχοντας κατασκευαστεί το 2001, στα ναυπηγεία Παναγιωτάκη, μέχρι το 2007 το είδαμε να ταξιδεύει με τα ονόματα ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ, στις γραμμές Πειραιάς-Αίγινα, Κεφαλονιά-Ιθάκη-Αστακός Αιτωλοακαρνανίας και Κύθηρα-Νέαπολη Λακωνίας. Τον Οκτώβριο του 2008, πωλείται στην Σουηδία, μετονομάζεται σε MR SHOPPY ONE και ξεκινάει δρομολόγια ανάμεσα στη Σουηδία και την Νορβηγία, για μικρό χρονικό διάστημα όμως, αφού η NEL LINES, τον Ιούνιο το 2011, το ξαναφέρνει στην Ελλάδα με το όνομα AQUA SPIRIT και το δρομολογεί στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Για έξι ολόκληρα χρόνια, αγαπήθηκε πολύ στην γραμμή του, προσφέροντας με συνέπεια τις υπηρεσίες του με τα σινιάλα της NEL LINES και της SEAJETS. Δυστυχώς, στις 3/11/2017, αναχωρεί για άλλη μία φορά από την Ελλάδα, με προορισμό τον Καναδά, όπου το βρίσκουμε, μέχρι σήμερα, να πραγματοποιεί δρομολόγια, με το όνομα NORTHERN SEA WOLF, για λογαριασμό της BC FERRIES.

Πάμε όμως, με την βοήθεια του παρακάτω video, να δούμε πώς είναι σήμερα το πλοίο, το οποίο ταξιδέυει στη γραμμή Port Hardy (Bear Cove)-Bella Coola με ενδιάμεσους σταθμούς στα λιμάνια Bella Bella (McLoughlin Bay), Shearwater και Ocean Falls.