Τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Νήσων, Υποστράτηγος Π.Σ Νικόλαος Ρουμελιώτης στον Πλοίαρχο του πλοίου «Mare Di Levante» της «Levante Ferries»Γιώργο Γιατρά για τη συνολική συνεισφορά του και τη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα όλα αυτά τα χρόνια.

Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που με αυταπάρνηση εργάζονται και προσφέρουν αθόρυβα σε πολύ δύσκολες στιγμές, χωρίς να περιμένουν ούτε «ευχαριστώ»… Είναι εκεί ανά πάσα στιγμή για να προσφέρουν τι ς υπηρεσίες τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν αθόρυβα, χωρίς ποτέ να έχουν αρνηθεί παρά τις τεράστιες θυσίες που κάνουν.

Αυτή η βράβευση του καπετάνιου Γιώργου Γιατρά έγινε για όλα όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να μπορέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία να κάνει το έργο της.

Έχουν γίνει αμέτρητα έκτακτα ή και προγραμματισμένα δρομολόγια για τη μεταφορά πυροσβεστών, οχημάτων και μηχανημάτων έργων σε δύσκολες ώρες για το νησί, σε επιχειρήσεις κατάσβεσης που απαιτήθηκε να υπάρξει συνδρομή από δυνάμεις εκτός Ζακύνθου και ο κ. Γιατράς ήταν πάντα παρών.
Επίσης, πολλές φορές χρειάστηκε να γίνει τροποποίηση στο πρόγραμμμα αναχωρήσεων του πλοίου για κάποια λεπτά προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της Π.Υ.

Σε όλη την τοπική κοινωνία είναι γνωστό ότι πολλές φορές, όποτε υπήρξε ανάγκη, σε πολύ δύσκολες στιγμές για τους συμπολίτες μας, ο καπετάνιος και το πλήρωμα ήταν και είναι εκεί… έτοιμοι να βοηθήσουν.

Ο κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Γιατρά είχε διατελέσει Διοικητής της Π.Υ. Ζακύνθου και γνώριζε καλά το έργο που γίνεται από το πλήρωμα και τον καπετάνιο και με αυτή την βράβευση μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες της υπηρεσίας για τη συνολική συνεισφορά και τη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα όλα αυτά τα χρόνια.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!