Ποδαρικό για το 2020, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, πραγματοποίησε στις 02:50 το πρωί, το OLYMPUS, της SEA SPEED FERRIES, μεταφέροντας 82 επιβάτες, 16 Ι.Χ, 9 φορτηγά και 2 δίκυκλα, εκτελώντας το δρομολόγιο Ρέθυμνο-Σαντορίνη-Μήλος-Πειραιάς.

Τον Πλοίαρχο Cpt Πέτρο Ψωμά, τους αξιωματικούς και το υπόλοιπο πλήρωμα του πλοίου υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Υπουργείου Ναυτιλίας και και Νησιωτικής Πολιτικής, οι οποίοι προχώρησαν στην απονομή τιμητικών πλακετών.

Ο Πλοίαρχος, την στιγμή της αλλαγής του χρόνου, απευθυνόμενος στους επιβάτες, ανέφερε :  “Κυρίες και Κύριοι Επιβάτες. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά. Εύχομαι ολόψυχα, εκ μέρους όλου του πληρώματος, το νέο έτος να είναι δημιουργικό, γεμάτο Υγεία και αύθονα χαμόγελα για όλους. Αισθάνομαι οτι πρέπει να σας ευχαριστήσω που διαλέξατε το πλοίο μας να γιορτάσετε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή. Συνηθίζεται, τέτοιες στιγμές, να εορτάζονται οικογενειακώς, γι αυτό, σήμερα, εσείς είστε η οικογένεια μου κι εγώ η δική σας. 2020 ευχές λοιπόν και καλά ταξίδια για όλους μας”.

Εμείς, σαν ellinikiaktoploia.net, να ευχηθούμε στον Πλοίαρχο Cpt Πέτρο Ψωμά, τον Ύπαρχο Cpt Χρήστο Ψωμιάδη , τον Α’ Μηχανικό κ. Δημήτρη Κόπανο, τον Προιστ. Οικονομικό κ. Απόστολο Μουστάκη, τον Προιστ.Αρχιθαλαμηπόλο κ. Γιάννη Μουνδρεά καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!