Στις εγκαταστάσεις της ΟΛΘ Α.Ε. φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, η συνεδρίαση του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης. Πρόξενοι που εκπροσωπούσαν περισσότερες από 25 χώρες ανακάλυψαν το παρόν και το μέλλον της ΟΛΘ Α.Ε. και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης μέσω της εντυπωσιακής τρισδιάστατης διαδραστικής μακέτας στο Κτίριο Διοίκησης της εταιρείας.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου, τη στρατηγική επέκτασης της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα και την αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συζητήθηκε εκτενώς η ανάπτυξη της συνδεσιμότητας του λιμένα δια θαλάσσης και ξηράς, καθώς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέεται απευθείας με τα μεγαλύτερα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης και σημαντικά λιμάνια στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου ενώ ταυτόχρονα έχει επεκτείνει τις συνδυασμένες μεταφορές με απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του λιμένα της Θεσσαλονίκης με τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η φιλοξενία του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΟΛΘ Α.Ε. και τους ευχαριστούμε θερμά για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την πλήρη στήριξη τους».