Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου προέβη στην τοποθέτηση οθονών, για την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών, στις στάσεις του mini-bus στην παραλία της Ερμούπολης. Συγκεκριμένα παρέχονται πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων, των πλοίων καθώς και για εκδηλώσεις και γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί.

Επίσης υπενθυμίζονται τα κάτωθι:

α. Η διαχείριση της λειτουργίας της αίθουσας «ΗΠΙΟΝΗ» για τη φιλοξενία των ατόμων που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα των καρκινοπαθών, κατά την ώρα αναμονής του πλοίου, έχει ανατεθεί στον υπεύθυνο του επιβατικού σταθμού. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο χώρο θα πρέπει να επικοινωνούν, τουλάχιστον μια ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου, στο τηλέφωνο 22810-76371.

β. Το ωράριο λειτουργίας του χώρου ολιγόλεπτης στάθμευσης (kiss & ride) στο λιμάνι της Ερμούπολης είναι 9.00 έως 22.00 και ο μέγιστο χρόνος στάθμευσης τα 20 λεπτά. Σε περίπτωση άφιξης πλοίου επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στο χώρο 45 λεπτά προ του κατάπλου και 20 λεπτά μετά τον απόπλου.

tourismtoday.gr