Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

4000 δώρα πρόσφερε η ΟΛΠ Α.Ε για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων-Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ΟΛΠ Α.Ε.

Η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε και φέτος 4000 δώρα για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες. Η παράδοση των διατακτικών πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο Mr. YU Zenggang και την Ανώτατη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν οι κ.κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος και Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Επίσης η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

  • Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.
  • Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή.
  • Όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές (συνολικά 34 βραβευθέντα παιδιά).

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι: «για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».

ο Capt. WENG Lin, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε. της ΟΛΠ Α.Ε., η κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., ο κ. Ζhang Anming Εκτελών Χρέη Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε., ο κ. Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας και ο κ. Άγγελος Καρακώστας, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε.
ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με την κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, Αντιδήμαρχο Πειραιά, τον κ. Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά και τον κ. Ζhang Anming, Εκτελών Χρέη Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε.
ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Γιάννη Λαγουδάκη, Δήμαρχο Περάματος.
ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Παντελή Διολέτη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,429ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα