Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 1972-2022: Εκδήλωση προ τιμήν των αποχωρησάντων Αξιωματικών και στελεχών των πλοίων της εταιρείας

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν το Σάββατο 28/05/2022 στο Cruise Ferry  KNOSSOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, σεμνή τελετή – στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων επιτυχημένη λειτουργίας της εταιρείας –  για να τιμήσουν τους Αξιωματικούς και τα στελέχη των πλοίων τους που αποχώρησαν, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.

Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων ήταν:

  • Ο Πλοίαρχος κ. Μιχάλης Κουγιουμουτζάκης
  • Ο Πλοίαρχος κ. Ματθαίος Μαυρογιαννάκης
  • Ο Δ/ντής Ξενοδ/κής Εκμ/σης κ. Γεώργιος Μπουλούκας
  • Ο Δ/ντής Εμπορικής Δ/νσης Επιβατών κ. Γιάννης Παπαδάκης
  • Ο Εσωτερικός Ελεγκτής κ. Νικόλαος Μηλιαράς
  • Ο Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος κ. Γεώργιος Βατίστας
  • Η Υποδ/ντρια Καταστημάτων Πλοίων κα Άννα Παπάζογλου
  • Ο Ναύκληρος κ. Χαράλαμπος Φλουρής
  • Ο Μηχανοδηγός Β΄Ειδικότητας κ. Μηνάς Κρυοβρυσανάκης

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα των τιμώμενων, ενώ από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λουκάς Σιγάλας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντικά στελέχη, το προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων και Πρακτορείων Ηρακλείου με τις οικογένειές τους, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μετόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Μινωικές Γραμμές εισέρχονται στην έκτη δεκαετία της ισχυρής παρουσίας τους στον κλάδο, προσφέροντας ποιοτικά και ασφαλή ταξίδια προς επιβατικό κοινό στις γραμμές που δραστηριοποιούνται. Βασικό κλειδί γι’ αυτή την επιτυχία είναι μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό τους. Η εταιρεία έχει καθιερώσει να τιμά τα στελέχη της σε στεριά και θάλασσα, που επί σειρά ετών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το ήθος, τη συνέπεια, την προσήλωση στο καθήκον τους, και την ευσυνειδησία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτέλεσαν και τους εκφράζουμε το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την θετική και αποτελεσματική τους παρουσία στην εταιρεία. Με παρακαταθήκη τα 50 αυτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν με αισιοδοξία αυτό το όμορφο ταξίδι τους για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα!»

  

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

30 Μαΐου 2022

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,422ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα