Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

AEGEAN SPEED LINES: Τροποποίηση πολιτικής ακυρώσεων εισιτηρίων.

Η Aegean Speed Lines ενημερώνει ότι λόγω της πανδημίας Covid-19 και της απόφασης που έχει παρθεί από τις δημόσιες αρχές της χώρας μας για περιορισμό των μετακινήσεων και της συνακόλουθης ακύρωσης των δρομολογίων μας για τον μήνα Απρίλιο, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι τα γραφεία μας αυτό το διάστημα λειτουργούν με το ελάχιστο έμψυχο δυναμικό για λόγους ασφαλείας, τροποποιείται από σήμερα 02/04 η πολιτική ακυρώσεων εισιτηρίων της εταιρείας μας.

Στο εξής, όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για ταξίδια εντός του 2020, αντί της επιλογής της ακύρωσης, θα πρέπει να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας (Open ticket) με δυνατότητα να αντικατασταθούν και να ταξιδέψουν με οποιοδήποτε δρομολόγια της εταιρείας μας μέχρι και τις 31/12/2022 χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τον επιβάτη. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η παραπάνω δυνατότητα αντικατάστασης είναι τα εισιτήρια να έχουν γίνει Open πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ταξιδιού το 2020. 

Ας ελπίσουμε η δύσκολη αυτή κατάσταση να φτάσει το συντομότερο σε ένα τέλος με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες για τις κοινωνίες μας.

AEGEAN SPEED LINES
2/4/2020

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,701ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα