Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

AIDA CRUISES: Ακυρώσεις μέχρι 31 Μαϊου και βάουτσερ με ανταμοιβή

Λόγω της παράτασης των κανονισμών εισόδου σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού, η κανονικότητα στα ταξίδια δεν θα αποκατασταθεί πριν τα τέλη Μαΐου, επισημαίνει η Aida Cruises.

Συνεπώς, η εταιρία αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα ταξίδια μέχρι και τις 31 Μαϊου, ανανεώνοντας την προηγούμενη απόφαση για πάγωμα των προγραμμάτων κρουαζιέρας έως τα τέλη Απριλίου.

Η εταιρία θα αποζημιώσει τους ταξιδιώτες των οποίων οι κρουαζιέρες ακυρώθηκαν από τις 8 Μαρτίου έως και τις 31 Μαϊου με μορφή πίστωσης. Η πίστωση αυτή θα είναι αυξημένη κατά 10% στο ποσό πληρωμής που έχει ήδη καταβληθεί από τους ταξιδιώτες. Η πίστωση θα μπορεί να αξιοποιηθεί για ταξίδια με την εταιρία έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Aida, το ποσό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι απλώς για το κόστος ταξιδίου αλλά και για υπηρεσίες στο πλοίο ή για εκδρομές, γεύματα και προγράμματα ευεξίας.

Οι ταξιδιώτες που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την πίστωση, η οποία περιλαμβάνει το μπόνους, θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Μόλις οι ταξιδιώτες λάβουν την πίστωση, η Aida θα μεταφέρει ένα χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της αξίας πίστωσης στα τουριστικά γραφεία, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους συνεργάτες πωλήσεών της σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αναφέρει η εταιρία.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,772ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα