Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

AIDA Cruises: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μείνει παγωμένη η σεζόν κρουαζιέρας, με εξαιρέσεις

Τις πρώτες κρουαζιέρες της θα πραγματοποιήσει η AIDA Cruises στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, με έναρξη από τα γερμανικά λιμάνια. Προϋπόθεση αποτελεί η έγκριση της χώρας σημαίας των πλοίων, της Ιταλίας.

Τα πρώτα ταξίδια θα ξεκινήσουν από το Kiel στις 6 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες κρουαζιέρες με το AIDAperla προς τα Νορβηγικά φιόρδ από το Αμβούργο θα ξεκινήσουν στις 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου του 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταριίας, τις ερχόμενες ημέρες, η AIDA Cruises θα επανεξετάσει τις λεπτομέρειες της απόφασης αυτής και θα συνεργαστεί στενά με όλες τις αρμόδιες αρχές της χώρας σημαίας, Ιταλίας προκειμένου να εφαρμόσει προσεκτικά τα νέα πρωτόκολλα και κανονισμούς για υπεύθυνη επανέναρξη της κρουαζιέρας.

Μέχρι στιγμής, αναφέρει η AIDA Cruises, δεν έχουν δοθεί οι προϋποθέσεις ασφαλούς επανέναρξης κρουαζιέρας από όλους τους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, η εταιρία θα χρειαστεί να επεκτείνει την παύση της σεζόν κρουαζιέρας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020, με εξαίρεση τις παραπάνω αναχωήσεις από το Kiel και το Αμβούργο.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,787ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα