Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ: Ενημέρωση επιβατών που έχουν εκδώσει εισιτήρια με την SEA SPEED FERRIES

Μετά την επαναδρομολόγηση του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ στην γραμμή Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που είχε προβεί σε έκδοση εισιτηρίων της εταιρείας SEA SPEED FERRIES, πλοιοκτήτριας του E/Γ- Ο/Γ OLYMPUS, η Εταιρεία μας ενημερώνει ότι τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων που συνοδεύονται από τους οδηγούς τους (εξαιρούνται τα ασυνόδευτα και επαγγελματικά οχήματα) θα ισχύσουν για τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν από το E/Γ- Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ”, σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία αλλαγής εισιτηρίων:

– Οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί από την εκδότρια των εισιτηρίων τους Εταιρεία “SEA SPEED FERRIES” ότι τα εισιτήρια τους είναι εν ισχύ.
– Εν συνεχεία θα προσέρχονται στο εκδοτήριο του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ (Πύλη Ε3), θα παραδίδουν το εκτυπωμένο εισιτήριο με το πλοίο “OLYMPUS” και θα παραλαμβάνουν νέο εισιτήριο της Εταιρείας μας για να ταξιδέψουν με το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ”.
– Οι επιβάτες με εισιτήρια που δεν είναι εκτυπωμένα, θα πρέπει να προσέρχονται αρχικά στο εκδοτήριο της SEA SPEED FERRIES για την εκτύπωση των εισιτηρίων τους και στην συνέχεια στο εκδοτήριο του ΠΡΕΒΕΛΗΣ, όπου θα ακολουθείται η ανωτέρω διαδικασία.

Η αλλαγή των εισιτηρίων γίνεται μόνο την ημέρα της αναχώρησης και μόνο στα εκδοτήρια του λιμένα της αναχώρησης τους. Οι επιβάτες πρέπει να προσέρχονται στο χώρο της επιβίβασης τουλάχιστον 1 ώρα πριν την αναχώρηση.

Η Εταιρεία μας προβαίνει στην ανωτέρω διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων αποκλειστικά με γνώμονα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού μετά την εκ νέου ανάληψη εκτέλεσης της γραμμής δημόσιας υπηρεσίας και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα ανάγεται σε προγενέστερη συναλλαγή των επιβατών με την SEA SPEED FERRIES.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,425ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα