Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ανακοίνωση της Ακτοπλοϊκής Εταιρείας ΑΝΕΣ σχετικά με το υπόμνημα της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, νομού Μαγνησίας.

Στις 21/2/2018 οι εκπαιδευτικοί των Βορείων Σποράδων συνέταξαν επιστολή διαμαρτυρίας αναφερόμενη στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη συγκοινωνία των Βορείων Σποράδων μετά από επαναλαμβανόμενες τεχνικές βλάβες ταχύπλοου άλλης εταιρείας που εξυπηρετεί την γραμμή.

Με λύπη διαπιστώσαμε ότι στο υπόμνημα που εστάλη στις 5/3/2018 στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας υπογεγραμμένο από το ΔΣ της Ένωσης, έχει παραποιηθεί η ουσία της αρχικής επιστολής θέτοντας γενικότερο θέμα ασφαλείας επιβατών.

Η  ΑΝΕΣ  η οποία δραστηριοποιείται από το 2013 στη γραμμή Βόλος – Β. Σποράδες έχει μεταφέρει αδιάκοπτα μέχρι σήμερα, χιλιάδες επιβάτες, οχήματα και εμπορεύματα, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τις θαλάσσιες μεταφορές.

Γνωρίζουν καλά οι κάτοικοι αλλά και οι αρμόδιες αρχές το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας μας και την προσπάθεια της να στηρίξει με κάθε τρόπο τα νησιά  πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Είναι προφανές ότι ο υπογράφων την επιστολή της ΕΛΜΕ δεν αντιλαμβάνεται την βαρύτητα των θεμάτων ασφαλείας επιβατών.

Ζητούμε από το Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας να ανακαλέσει  άμεσα οποιαδήποτε δήλωση θα μπορούσε να υπονοήσει οτιδήποτε αβάσιμο και επιζήμειο για την εταιρεία μας.

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς του νομού ότι μετά το ατυχές υπόμνημα του ΔΣ της ένωσης τους προς το υπουργείο ανακαλούμε μέχρι νεοτέρας την έκπτωση 50% που είχαμε παραχωρήσει για τις μετακινήσεις τους, λειτουργώντας όχι εκδικητικά αλλά αποτρεπτικά σε μελλοντικές παρόμοιες ανεύθυνες ενέργειες της Ένωσης.

 

Για την ΑΝΕΣ

 

Βασίλειος Παπακαλοδούκας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,710ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα