Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ανακοίνωση της CARNIVAL σχετικά με την φωτιά στο CARNIVAL FREEDOM

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 κι ενώ το CARNIVAL FREEDOM βρισκόταν στο λιμάνι Grand Turk, η ομάδα έκτακτης ανάγκης του πλοίου ενεργοποιήθηκε γρήγορα και έσβησε την φωτιά που προκλήθηκε στην τσιμινιέρα του πλοίου. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι ασφαλείς.

Στο πλοίο επέβαιναν 2504 επιβάτες και 972 άτομα πλήρωμα. Η επόμενη κρουαζιέρα του CARNIVAL CONQUEST, που είχε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 27 Μαΐου από το Μαϊάμι, ακυρώθηκε, προκειμένου το πλοίο να ταξιδέψει προς το Grand Turk για να μεταφέρει τους επιβάτες του CARNIVAL FREEDOM, πίσω στο Port Canaveral. Το CARNIVAL CONQUEST θα φτάσει στο Grand Turk το Σάββατο 28 Μαΐου και οι επιβάτες του CARNIVAL FREEDOM θα μεταφερθούν στο CARNIVAL CONQUEST για το ταξίδι πίσω στο Port Canaveral, με την άφιξη να υπολογίζεται την Δευτέρα 30 Μαΐου. Στη συνέχεια, το CARNIVAL CONQUEST θα επιστρέψει στο Μαϊάμι και η αναχώρησή του στις 30 Μαΐου θα μειωθεί κατά μία ημέρα, με το ταξίδι να ξεκινάει στις 31 Μαΐου.

Μόλις μεταφερθούν οι επιβάτες του CARNIVAL FREEDOM, το πλοίο θα αναχωρήσει για το Freeport προκειμένου να επισκευάσει την τσιμινιέρα του. Οι αναχωρήσεις του CARNIVAL FREEDOM στις 28 Μαΐου, 2 Ιουνίου και 6 Ιουνίου από το Port Canaveral ακυρώθηκαν. Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για τα επηρεαζόμενα δρομολόγια με τα CARNIVAL CONQUEST και CARNIVAL FREEDOM έχουν ειδοποιηθεί για αυτές τις αλλαγές.

Η CARNIVAL ζητάει συγγνώμη από όλους τους επιβάτες των 2 πλοίων και δίνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στο πλήρωμα που χειρίστηκε την κατάσταση στο CARNIVAL FREEDOM αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,789ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα