Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Αναστολή των δρομολογίων του CAT 1 στη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος – Σκιάθος- Σκόπελος – Αλόννησος

Με μεγάλη λύπη και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνουμε την αναστολή των δρομολογίων του πλοίου μας, ‘CAT I’, στην γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος – Σκιάθος- Σκόπελος – Αλόννησος έως 02/10/2022 για λόγους ανωτέρας βίας.

Η αναταραχή η οποία έχει προκληθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας του covid-19 καθώς και του πολέμου στην Ουκρανία, στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, δεν μας επιτρέπει να προμηθευτούμε έγκαιρα αναγκαία υλικά τα οποία θα επιτρέψουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του πλοίου.

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε να καταβάλουμε άοκνες προσπάθειες προκειμένου να δοθεί το συντομότερο λύση στην ετοιμασία του πλοίου και να ξεκινήσουμε μαζί τα ταξίδια μας.

Παράλληλα ενημερώνουμε τους επιβάτες οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω του site της MAGIC SEA FERRIES ότι τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί και έχει δοθεί ήδη εντολή προς την Τράπεζα για την πίστωση της αξία τους στο λογαριασμό τους. Επιβάτες οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω συνεργαζόμενων Τουριστικών πρακτορείων παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το πρακτορείο από το οποίο εξέδωσαν τα εισιτήρια τους, προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία ακύρωσης των εισιτήριων και την επιστροφή της αξίας τους.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,658ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα