Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ΑΝΕΚ LINES: Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε στα Γραφεία της

Η ΑΝΕΚ LINES, με αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, πραγματοποίησε για 12η συνεχή χρονιά, χθες (Τετάρτη 25 Ιουλίου), Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της στα Χανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ευαισθητοποιημένος στις επώδυνες ανάγκες των ημερών ο δημοφιλής ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης παρών & στην εθελοντική αιμοδοσία της ΑΝΕΚ LINES

Παράλληλα για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία για Δωρεά Μυελού των Οστών.
Εργαζόμενοι της εταιρείας, πληρώματα, και εθελοντές από όλη την Κρήτη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα “ζωής” της ΑΝΕΚ LINES, χαρίζοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας ή είναι θύματα τροχαίων.

Από αυτή την κοινή προσπάθεια συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 50 πολύτιμες μονάδες αίματος και 22 δείγματα για δωρεά μυελού των οστών.
Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης, εθελοντής αιμοδότης και ο ίδιος πάνω από 20 χρόνια, παραβρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας, συμμετέχοντας στην αιμοδοσία και στην δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών. “Η πρωτοβουλία της ΑΝΕΚ, για την εθελοντική αιμοδοσία έρχεται σε μια στιγμή που είναι εξαιρετικά δύσκολη και εξαιρετικά επώδυνη για όλους μας. Μία στιγμή κατά την οποία θρηνούμε πολλούς ανθρώπους, πολλές απώλειες, μεγάλες καταστροφές. Μην ξεχνάμε να δίνουμε αίμα τακτικά. Η προσφορά αίματος αποτελεί σημαντική πράξη ζωής για όλους» τόνισε ο ηθοποιός.

Στο κέντρο χαμογελαστός επί τω έργω ο Μιχάλης Τσιράκης. Όρθια, η Βιοπαθολόγος Επιμελήτρια Β Νοσοκομείου Χανίων, Μαρία Πλέγα και καθιστή η ακούραστη νοσηλεύτρια Μαρία Ταμπακάκη

Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για όλους εμάς στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Χανίων, είναι ιδιαίτερη τιμή να έχουμε στο πλευρό μας την ΑΝΕΚ LINES, μια εταιρεία που εδώ και χρόνια υλοποιεί πρωτοβουλίες ουσίας για τους συνανθρώπους μας. Οι ανάγκες για αίμα, ειδικά αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικά αυξημένες”.

Ο Πρόεδρος της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η καθιερωμένη αιμοδοσία της ΑΝΕΚ, και συγκεκριμένα η σημερινή είναι σε μία περίοδο, εθνικού πένθους. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, στην εθελοντική αιμοδοσία της ΑΝΕΚ, δείχνει την ευαισθησία των ανθρώπων. Η κοινωνία μας διαθέτει ακόμα αρκετές ευαισθησίες και το δείχνει έμπρακτα. Είναι σημαντικό αυτό που έλεγε ο Ειρηναίος Γαλανάκης, πρόεδρος της ΑΝΕΚ, ότι ορθοδοξία σημαίνει και ορθοπραξία. Να δείχνουμε δηλ. στην πράξη, το “αγαπάτε αλλήλους” ».

“Πρέπει να δίνουμε αίμα όσο πιο συχνά μπορούμε & όχι μόνο όταν παραστεί ανάγκη” αναφέρει μεταξύ άλλων στα ΜΜΕ ο Κρατερός Κατσούλης

Η ANEK LINES, σε όλη της τη διαδρομή με πυξίδα την αλληλεγγύη, στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Με την ίδια μέριμνα και ευθύνη, συνεχίζει την πορεία της, βάζει πλώρη για ένα καλύτερο αύριο και συνεισφέρει απτά, γιατί η προσφορά είναι στο αίμα της!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Αγ. Ιωάννης” Δέσποινα Ροδουσάκη ενώ λαμβάνει δείγμα για δωρεά μυελού των οστών από τον Χαράλαμπο Ανδρεάκη

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,531ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα