Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου : Δεν έγινε γενική διακοπή της ναυσιπλοΐας από την μικρής έκτασης αποκόλληση χωμάτινων κυρίως όγκων από τα πρανή της διώρυγας

Η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, Α.Ε.ΔΙ.Κ., θέλοντας να ενημερώσει υπεύθυνα τους πελάτες της αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ανακοίνωσε τα εξής:

Την Πέμπτη 8/11/2018 εντοπίστηκε μικρής έκτασης αποκόλληση χωμάτινων κυρίως όγκων από τα πρανή της διώρυγας.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασης και απομάκρυνσης των όγκων από το κανάλι. Ταυτόχρονα για λόγους τήρησης των κανόνων ναυσιπλοΐας εκδόθηκε navtex με μερικό περιορισμό των διελεύσεων ως προς διερχόμενα πλοία.

Τονίζεται ωστόσο, ότι δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα διέλευσης για τη συντριπτική πλειοψηφία των πλοίων και ειδικότερα για όσα προγραμματίζεται να διέλθουν κατά το προσεχές διάστημα.

Συνεπώς, δεν έγινε γενική διακοπή της ναυσιπλοΐας, ενώ η προγραμματισμένη κίνηση διεξήχθη κανονικά. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι προγραμματισμένες διελεύσεις της Πέμπτης 8/11/18 και της Παρασκευής 9/11/18.

Οι εργασίες της συνήθους συντήρησης του καναλιού από τα συνεργεία της Εταιρείας μας συνεχίζονται κανονικά και στους συνήθεις ρυθμούς.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,671ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα