Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Απάντηση της Δ. ΤΥΡΟΓΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ν.Ε στην ανακοίνωση της LEVE FERRIES

Ως Πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ Ν.Π. 8775 γνωστοποιούμε το αξιότιμο επιβατηγό κοινό που εμπιστεύθηκε και αγάπησε το πλοίο μας από την πρώτη στιγμή που δρομολογήθηκε στην Αίγινα ότι :

Η εταιρείας μας το 2016 ναύλωσε το πλοίο στη ΛΕΒΕ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε. πιστεύοντας σε μια άψογη συνεργασία και καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών .

Δυστυχώς ατυχήσαμε στην επιλογή μας αυτή αφού σχεδόν 12 μήνες μετά αποδείχθηκε το πραγματικό πρόσωπο της ναυλώτριας εταιρείας γιατί όχι μόνο δε κατέβαλε το συμφωνηθέν τίμημα αλλά άφησε απλήρωτα χρέη προς το ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ και το ΠΛΗΡΩΜΑ του ΠΛΟΙΟΥ το οποίο αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι απλήρωτος ήταν καθ όλη τη λειτουργία του πλοίου ο   Γ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ο οποίος τυγχάνει και γιος του μεγαλομετόχου της Ναυλώτριας και απαιτεί να πληρωθεί από την εταιρεία Δ. ΤΥΡΟΓΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ν.Ε.

Έτσι φθάσαμε στο σημείο να ζητούμε πίσω το πλοίο αλλα και η διαχείριση του να γινεται πλέον από εμας πράγμα που προκάλεσε την ναυλώτρια εταιρεία και εξαπέλυσε κύμα ΛΑΣΠΗΣ κατά του ΠΛΟΙΟΥ και της εταιρείας μας

Αμφισβητεί την αξιοπλοια του πλοίου το οποίο δούλευε χωρίς να χάσει ούτε ένα δρομολόγιο . Ένα πλοίο με πιστοποιητικά αξιοπλοιας από Νηογνώμονα και Επιθεώρηση Πλοίων .

Επειδή όλα αυτά τα τεχνάσματα είναι συκοφαντικά κ εκβιαστικά που σκοπό έχουν να αποκομίσουν οφέλη κινούμεθα ήδη νομικά κατά της Ναυλώτριας και σας γνωστοποιούμε ότι εως τώρα δεν υπάρχει καμία Δικαστική Απόφαση.

Πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι κοντά σας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,710ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα