Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Απάντηση των 8 σωματείων της Π.Ν.Ο. για την αναβολή της εκτελεστικής στις 12/1

Προς
Γεν. Γραμματέα ΠΝΟ Ιωάννη Χαλά

Κοιν. : -Ναυτεργατικά Σωματεία δύναμης ΠΝΟ
-Μ.Μ.Ε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Κύριε Χαλά,

Σε απάντηση της με Α.Π. 153/ΓΧ/ΠΚ/ΙΣ/ΜΣ από 11/1/2021 επιστολής σας προς τα μέλη της Διοίκησης της ΠΝΟ, σας δηλώνουμε ότι :

Ο ισχυρισμός τον οποίον διατυπώνετε, για να αναβάλετε την συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ, την οποία ορίσατε να διενεργηθεί στις 12 Ιανουάριου 2021 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά, δεν είναι νόμιμος. Τούτο διότι η Κ.Υ.Α. που ορίζει τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από 11-1-2021 έως 18-1-2021, όχι μόνο δεν θεσπίζει πλέον αυστηρότερους περιορισμούς όπως ισχυρίζεστε αλλά απεναντίας χαλαρώνει τα μέτρα και συγκεκριμένα : α) Επιτρέπει την λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, β) Επεκτείνει τις δικαστικές λειτουργίες με τη διεξαγωγή μεγαλύτερου αριθμού δικών.

Σε κάθε περίπτωση ουδεμία μεταβολή επήλθε στον τρόπο συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Σεις ο ίδιος μάλιστα αποστείλατε με το Α.Π. 10839/ΓΧ/ΙΣ/ΜΣ/ 30-12-2020 έγγραφό σας στις Οργανώσεις Δύναμης ΠΝΟ την με αριθμό 8/30-11-2020 σχετική με το θέμα αυτό Εγκύκλιο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω σας δηλώνουμε οτι : ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εκ νέου την άμεση σύγκληση της Διοίκησης της ΠΝΟ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την προστασία της υγείας από τον COVID-19 και με κύριο θέμα την Σύγκληση του Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου της ΠΝΟ, για λήψη απόφασης Έκτακτου Παναυτικού Συνεδρίου για εκλογή Γενικού Γραμματέα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με δεδομένη την απώλεια της νομιμοποίησής σας από την Διοίκηση της ΠΝΟ.

Πειραιάς 11-1-2021

Οι Πρόεδροι των Σωματείων

Εμμανουήλ Τσικαλάκης
Πρόεδρος Πανελληνίου Ενώσεως Πλοιάρχων Ε.Ν. Πάσης Τάξεως

Μιχαήλ Πατζαράκης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Μ.Ε.Κ. Ε.Ν.

Ευάγγελος Δανομάρας
Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Οικονομικών Αξιωματικών Ε.Ν.

Ελευθέριος Σαριδάκης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιθαλαμηπόλων-Θαλαμηπόλων Ε.Ν.

Χρήστος Κωστός
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φροντιστών Ε.Ν.

Αριστείδης Καρκούλιας
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Τροφοδοσίας Ε.Ν.

Βασίλειος Παναγιωτόπουλος
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ενώσεως Πρακτ. Πλοιάρχων & Κυβερνητών Ε.Ν.

Ιωάννης Νησωτάκης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών M/S, Π/Κ & Ο/Γ Μικρών Αποστάσεων Ε.Ν

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,648ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
659ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα