Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ATTICA GROUP – Στήριξη του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Σάμο

H Attica Group και η Blue Star Ferries, για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η Blue Star Ferries, θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια της Πολιτείας και να διευκολύνει το έργο που επιτέλεσαν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 29.03.22 στη Σάμο, προσέφερε δωρεάν τη μετακίνηση των οχημάτων και του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος προς το νησί, προκειμένου να ενισχύσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήδη επιχειρούσαν εκεί, συμβάλλοντας στο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star Myconos το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από τον Πειραιά και την Ικαρία προς το νησί της Σάμου 9 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 16 πυροσβεστών.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Καλλιθέα, 11 Απριλίου 2022

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,407ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα