Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

BLUE STAR FERRIES: Νέα διαδραστική ενέργεια “ΓΡΑΦΩ ΙΣΤΟΡΙΑ”

Περάσανε τὰ χρόνια φύλλα ἢ βότσαλα

Θυμᾶμαι τὰ παιδόπουλα τοὺς ναῦτες ποὺ ἔφευγαν

Βάφοντας τὰ πανιὰ σὰν τὴν καρδιά τους

Τραγουδοῦσαν τὰ τέσσερα σημεῖα τοῦ ὁρίζοντα.

Κι εἶχαν ζωγραφιστοὺς βοριάδες μὲς στὰ στήθια.

(Από τη συλλογή «Προσανατολισμοί»  του Οδυσσέα Ελύτη)

H Blue Star Ferries μας καλεί όλους να «γράψουμε την ιστορία μας» μέσα από ξεχωριστές, ανθρώπινες στιγμές, με χρώματα, εικόνες και συναισθήματα εμπνευσμένα από τα ταξίδια μας, καθώς και από τη ζωή στα νησιά του Αιγαίου.

Με την πρωτοβουλία «Γράφω Ιστορία», η Blue Star Ferries φέρνει κοντά τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου, τους τακτικούς επισκέπτες τους, αλλά και όλους όσους έχουν ταξιδέψει με τα πλοία της στα νησιά του Αιγαίου, καλώντας τους να μοιραστούν ανθρώπινες στιγμές, εμπειρίες και αξιομνημόνευτες ιστορίες. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι επιβάτες και νησιώτες, στο φόντο των μοναδικών ελληνικών θαλασσών, με το λυτρωτικό αιγαιοπελαγίτικο φως και με κοινό τους παρονομαστή τα πλοία της Blue Star Ferries και τους ανθρώπους τους, που συνέβαλλαν, βοήθησαν ή απλά φιλοξένησαν τις στιγμές αυτές.

Οι χρήστες εισέρχονται στο ειδικό microsite, www.bsfistories.gr  και αφηγούνται μία ιστορία-στιγμή ζωής, που τους συνδέει με την Blue Star Ferries. Όλοι όσοι μοιραστούν τις ιστορίες τους μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 50 διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το αγαπημένο τους νησί!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας η πρωτοβουλία «Γράφω Ιστορία» συγκεντρώνει και περιγράφει μοναδικές, όμορφες ή δύσκολες, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινες, ιστορίες και αναμνήσεις οι οποίες μας δένουν και μας ενώνουν όλους και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη φιλοσοφία του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας με τίτλο «με προορισμό εσάς», θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε ενέργειας.

Στόχος της Blue Star Ferries είναι να δημιουργήσει ένα παζλ ανθρώπινων ιστοριών, με συναισθήματα, παραστάσεις και εικόνες από όλες τις εποχές του χρόνου που η εταιρεία ταξιδεύει στα νησιά του Αιγαίου, περιγράφοντας τις χαρές και τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ελπίδες, τους στόχους και τις δυνατότητες των ανθρώπων που τα κατοικούν και τα επισκέπτονται. Και για τον σκοπό αυτό το www.bsfistories.gr είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις πιο όμορφες, ανθρώπινες και αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές εσάς, τους επιβάτες και φίλους της Blue Star Ferries.

Γιατί, η νησιωτικότητα είναι πάνω από όλα η ταυτότητά μας, είναι η πατρίδα μας και η Blue Star Ferries είναι και θα είναι κομμάτι της ιστορίας του Αιγαίου.

Η ενέργεια ισχύει για την χρονική περίοδο από 06/12/2017 έως 30/01/2018. Περισσότερες διευκρινίσεις και όροι συμμετοχής στο www.bsfistories.gr

 

Καλλιθέα, 13 Δεκεμβρίου  2017

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,706ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα