Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

CONTESSA DI LEVANTE (ex. QUEEN CORAL 8) : Το 6ο απόκτημα της LEVANTE FERRIES είναι γεγονός

Η Levante Ferries, πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική και κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, με υπερηφάνεια ανακοινώνει και καλωσορίζει το νέο της απόκτημα και 6ο πλοίο του στόλου της, την αρχόντισσα του Ιονίου! Ένα πλοίο εξαιρετικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών, που αλλάζει τα δεδομένα στο Ιόνιο.

Πρόκειται για το πλοίο Queen Coral 8, το οποίο έχει ναυπηγηθεί στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο 1999. Έχει μήκος 140 μέτρα και πλάτος 20.5 μέτρα, ενώ αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 24 κόμβων και υπηρεσιακή ταχύτητα 22 κόμβων.

Η χωρητικότητά του, έπειτα από τη μετασκευή που θα δεχθεί και όταν πλεύσει στα ελληνικά νερά, θα είναι 1000 γραμμικά μέτρα, που σημαίνει ότι θα μεταφέρει πάνω από 430 Ι.Χ ή 60 φορτηγά των 16,5 μέτρων ή 80 φορτηγά των 12 μέτρων, και πάνω από 1300 επιβάτες.

Το Contessa di Levante θα αναβαθμιστεί και θα προσαρμοστεί στα πρότυπα της εταιρείας μας, ώστε να αποτελεί ένα ακόμη ασφαλές και πολυτελές πλοίο, αντάξιο των νησιωτών και των ναυτικών μας. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό που προβλέπει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των νησιών μας, για την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία τους.

Στη Levante Ferries «πλέουμε» πάντα με κεντρικό μας όραμα «Το Ιόνιο μπροστά». Και συνεχίζουμε…

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,520ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα