Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

COSTA CRUISES: Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο – Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια

Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν σταδιακά οι κρουαζιέρες της Costa Cruises από τα Ιταλικά λιμάνια, έπειτα από την έγκριση της ιταλικής κυβέρνησης της συνέχισης των κρουαζιέρων και του νέου σχετικού πρωτοκόλλου υγείας.

Η επανεκκίνηση των προγραμμάτων κρουαζιέρας θα είναι προοδευτική, και σταδιακά θα προστίθενται περισσότερα πλοία. Το πρώτο θα ξεκινήσει να ταξιδεύει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα είναι το Costa Deliziosa (6, 13, 20 και 27 Σεπτεμβρίου), προσφέροντας εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από την Τριέστη με προσεγγίσεις σε ελληνικούς προορισμούς.

Θα ακολουθήσει το Costa Diadema, στις 18 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 ημερών στη δυτική Μεσόγειο, από το Γένοβα σε προορισμούς της Ιταλίας και της Μάλτας.

Η Costa Cruises σε συνεργασία με τις αρχές των κρατών σημαίας των πλοίων της και με τους προορισμούς, επιδιώκει να διασφαλίσει την υπεύθυνη και οργανωμένη εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων και πρωτοκόλλων, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές, τις υγειονομικές αρχές και τους λιμένες.

Όπως προβλέπεται από την σταδιακή εφαρμογή των πρωτοκόλλων, η εταιρία επέκτεινε την παύση κρουαζιέρων στη σεζόν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση των παραπάνω δρομολογίων.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,772ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα