Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

DIMAKIS TOURS

Συνεχίζουμε τις παρουσιάσεις των Ταξιδιωτικών Γραφείων και Πρακτορείων, με το πρακτορείο Dimakis Tours, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη.

Το Dimakis Tours ιδρύθηκε το 1983, μετά το τέλος των σπουδών του ιδιοκτήτη και νυν γενικού διευθυντή κ.Δημάκη, (συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, της πρώτης ναυτικής οικογένειας στο νησί πλοιοκτήτες εμπορικών πλοίων από το 1925 μέχρι και σήμερα), του οποίου γνώσεις και σπουδές του αντικειμένου σε συνδυασμό με τη νεαρή ηλικία, το ξεκίνημα και την απεριόριστη όρεξη για δουλειά τον εφοδίασαν με φιλοδοξία να υπηρετήσει και να αναβαθμίσει και τον τουριστικό τομέα στο πανέμορφο και τόσο ενδιαφέρον πραγματικά νησί της Λέσβου στο μέγιστο δυνατό.

Σήμερα το Dimakis tours, είναι ένα μεγάλο έμπειρο και αξιόπιστο γραφείο, εμμένοντας στις αρχές του, με ακόμη υψηλότερους μελλοντικούς στόχους. Γνωστό και αναγνωρισμένο, τόσο εντός όσο και εκτός νησιού, ως ένα έμπιστο και ικανότατο γραφείο, υπηρετώντας πιστά την υπηρεσία του τουρισμού. Οι συνάδελφοι και συνεργάτες του, καθώς επίσης και οι τόσοι πελάτες, που καθημερινά εξυπηρετούνται και συναλλάσσονται, που μένουν πάντα ευχαριστημένοι και πάντα το  προτιμούν, αποτελούν την απόδειξη και εγγύηση για το κύρος του γραφείου.

Το γραφείο το οποίο βρίσκεται σε καίριο σημείο στην πόλη της Μυτιλήνης, διενεργεί με επιτυχία μια πληθώρα δραστηριοτήτων (οι οποίες παρατίθενται παρακάτω) πάντα με επιτυχία, χάρη στην εμπειρία, τη γνώση  και το πάντα φιλικό πρόθυμο και ικανό προσωπικό του, παρέχοντας έτσι τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές καλύπτοντας κάθε πτυχή του τουρισμού και ικανοποιώντας τα γούστα και του πιο απαιτητικού πελάτη.


Στο Dimakis Tours μπορείτε να:

1) πληροφορηθείτε για εκδρομές στο νησί της Λέσβου , την Τουρκία και τα γειτονικά νησιά Χίο και Σάμο.

2) ενημερωθείτε για την έκδοση εισιτηρίων με όλες τις αεροπορικές ετ αιρίες για δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού.

3) ενημερωθείτε για την έκδοση εισιτηρίων με τα πλοία της Hellenic Seaways , Jale Lines για Τουρκία , BLUE STAR FERRIES (Ελλάδα – Ιταλία) ΜΙΝΟΑΝ LINES (Ελλάδα – Ιταλία) και LOUIS LINES.

Το γραφείο επίσης σας προσφέρει, την αποστολή χρημάτων μέσω της υπηρεσίας MoneyGram service και βοήθεια στην ενοικίαση αυτοκινήτου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο του DIMAKIS TOURS, κ.Χάρη Δημάκη, στα τηλέφωνα 22510-20716. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο fax:22510-43603 και να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του γραφείου στο http://www.dimakistours.gr/.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,520ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα