Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Δήμαρχος Σκιάθου Δ. Πρεβεζάνος: Όχι περαιτέρω απομόνωση των νησιών μας

Οι δήμαρχοι των Β. Σποράδων δεν είναι διατεθιμένοι να στηρίξουν τη δρομολόγηση τρίτου πλοίου προς τα νησιά αν δεν ξεκινήσουν τα δρομολόγια των πλοίων που δραστηριοποιούνται στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων από το Φεβρουάριο. Κι αυτό γιατί υπήρξε πληροφόρηση ότι αυτά θα ξεκινήσουν το Πάσχα. Αυτό τονίζει σε επιστολή που απευθύνει σε επιστολή του προς το υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παν. Κουρουμπλή, ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημ. Πρεβεζάνος.

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε ότι ζητήθηκε η τροποποίηση του προγράμματος ακινησιών των πλοίων που δραστηριοποιούνται στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων, στην κατεύθυνση εκκίνησης δρομολογίων, όχι από τον Φεβρουάριο αλλά από την περίοδο του Πάσχα.
Δεδομένης της κατάστασης αποκλεισμού, που υπέστησαν τα νησιά μας την περίοδο αυτού του χειμώνα, με τις πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες που βιώσαμε (συνεχή απαγορευτικά, σφοδρή χιονόπτωση), θέλουμε να σας δηλώσουμε ως δήμαρχοι ότι ανακαλούμε την όποια στήριξη είχαμε παράσχει για δρομολόγηση τρίτου πλοίου στην περιοχή μας, εάν δεν ισχύσουν τα αρχικώς συμφωνηθέντα και δεν υλοποιηθούν οι αρχικές δηλώσεις δρομολόγησης.
Δηλώνουμε επίσης, ότι ως δήμαρχοι αρνούμαστε να συναινέσουμε σε προσπάθεια περαιτέρω απομόνωσης των νησιών μας από εταιρείες που «τραβάνε» τις ακινησίες τους μέχρι το Πάσχα με σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών τους σε βάρος όμως των συνδημοτών μας».

ert.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,523ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα